Ett hundpensionat i Kristianstad

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta hit, allesammans. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt bra vecka vare sig det har varit på jobbet eller i skolan. Själv så mår jag fint och har haft en oerhört produktiv och rolig vecka. Vad har ni för planer inför helgen? Skriv gärna i kommentarerna! Hur som helst så tänkte jag skriva lite om ett hundpensionat vid namn Vanneberga hunddagis HB för alla er som befinner er i Kristianstad eller Hässleholm med omnejd som nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig och undrat vart man ska vända sig då man behöver någon som exempelvis då kan ta han om ens hund ett par timmar om dagen eller så.

Det här är det hundpensionatet som jag skulle vilja rekommendera till er på grund av att jag själv har valt att vända mig till dem och jag har idag ett stort förtroende för dem även fast jag numera har slutat att ha min hund där på grund är ändrade arbetsförhållanden. Idag har jag ju mycket mer tid och arbetar dessutom hemifrån, så på så sätt så kan ju faktiskt min hund ha sällskap hela dagen och få vara med mig. Dock så tycker jag absolut att man ska vända sig till Vanneberga hunddagis HB ifall man nu befinner sig i Hässleholm eller Kristianstad med omnejd och känner att ni kanske inte alls har tid under vardagarna på grund av jobb eller ifall ni bara jobbar några timmar om dagen och inte vill att er hund ska vara ensam. Jag tycker alla gånger att det är så mycket bättre att lämna hunden hos ett hunddagis än att lämna den ensam hemma. Hos Vanneberga hunddagis HB så får dem leka och promenera och vila tillsammans med sällskap hela dagen om det skulle behövas! Varmt rekommenderat!