Fotograf till vårt bröllop

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda er. Att hitta en bra fotograf i Örnsköldsvik med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och vad jag förstått så är ni en hel del som har haft ganska svårt med detta. Jag kan verkligen förstå varför, och jag vill därför tipsa er läsare om det företag som jag och min man valde att vända oss till när vi skulle gifta oss för inte så länge sedan. Ida Bygden photography heter den fotograf och det företag som vi anlitade, och vi är otroligt nöjda över detta beslut. Vi fick fotografen som ett tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem när hon behövt bra och professionell hjälp inom fotografering. Jag har tidigare haft en hel del problem med att hitta bra och seriösa företag inom detta, och just därför blev jag så glad när vi nu hittade ett pålitligt företag som verkligen kunde hjälpa oss.

Ida Bygden photography kändes direkt väldigt van vid sitt arbete, och arbetade väldigt mycket med kundservice. Hon såg till att från början skapa en bra relation till oss som kunder, för att vi skulle kunna bli så nöjda som möjligt med den hjälp som vi skulle få. Vi kände oss väldigt bekväma, och Ida visade sig vara riktigt erfaren och kunnig inom sitt yrke, vilket innebar att vi fick ett otroligt bra resultat. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Skellefteå, Umeå eller Örnsköldsvik med omnejd att vända er till just Ida Bygden photography.