Healing för oss i Uppsala

Hej åter igen och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om min vardag och om saker som jag finner intressant och kul att få kunna dela med mig av till mina läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra idag och att ni även har någonting trevlig planerat inför helgen.

Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med healing för er i Uppsala, Sollentuna eller Knivsta bland annat som har hört av er hit till mig och ville veta mer kring det hela samt ville ha rekommendationer till vart man ska vända sig ifall man är intresserad av att testa på healing.

Det företaget som jag personligen då skulle vilja upplysa er om heter inget annat än GML Reconnective Healing och det är till dem som jag själv faktiskt har valt att vända mig nu ett antal gånger och redan känner att jag har gjort så otroligt stora framsteg när det kommer till min psykiska hälsa. När det kommer till sådana här saker dock, så är det ju olika för alla och varje individ fungerar ju på olika sätt. Dock så tycker jag absolut att healing är någonting som man bör testa på ifall man känner sig intresserad av det, för det är absolut någonting som jag blev överraskad över hur bra det fungerade för mig. Hur som helst så tycker jag dock att ifall ni mår riktigt dåligt mentalt och känner er oerhört nedstämda, så ska ni först och främst kontakta någon som faktiskt jobbar med just det. Healing för mig är någonting som har fungerat bra då jag hade ångest och min stressnivå var väldigt hög. Jag hoppas, i vilket fall som helst, att det här nu kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni tar och kikar in hos GML Reconnective Healing ifall ni känner er intresserade!